• 15 dollárba kerül a LEGO Batman 3: Beyond Gotham Season Pass
  • Összesen 6 DLC-t kapunk így
  • Az első három DLC, a The Dark Knight Pack, a Man of Steel Pack és a Batman 75th Pack november 14-én jelenik meg
  • Ez az első Season Pass a LEGO-játékok fennállása során

A Warner Bros. tegnap jelentette be, hogy a LEGO Batman 3: Beyond Gotham mellé egy Season Pass is kapható lesz, ilyen pedig még nem volt a LEGO-játékok fennállása során -- bár várható volt, hogy egyszer ez is eljön.

A 15 dollárba kerülő csomag hat DLC-t rejt (ezeket külön is meg lehet venni 3-3 dollárért), melyek mind tartalmaznak egy új missziót (a sztorimód mellett free play is van), új karaktereket, járműveket, achievementeket és egyéb elemeket -- összesen több mint 40 új játszható karakter mutatkozik majd be így.

A felhozatalból már megismertünk három DLC-t: a The Dark Knight Pack a Dark Knight híres üldözési jelenetét dolgozza fel (Batman, Joker, Gordon játszható, de Bane és Macskanő is feltűnik); a Man of Steel Pack során a Földre kell küldenünk Kal-elt, miközben apját, anyját és a házirobotot irányíthatjuk, valamint Supermanként megküzdünk majd Zoddal; a Batman 75th Pack a Batman-franchise 75. születésnapja alkalmából készült, s Jokert valamint Harley-t irányítva ünnepi dekorációkat készíthetünk, s persze Batmant is megtestesítjük, átélve a világ legjobb detektívjének ikonikus eseteit. Mindhárom DLC november 14-én jelenik meg, a másik három csomagról azonban még nem tudunk semmit.

lego-batman-3-dlc-season-pass.jpg