• LEGO DC Super-Villains október 19-én jelenik meg
  • Ezúttal szupergonosz bőrbe bújhatunk

A LEGO DC Super-Villans világában a Justice League eltűnt, a Föld védelmezését egy csapat újdonsült hősre bízva egy párhuzamos univerzumból, akik Justice Syndicate néven emlegetik magukat. A Legion of Doom híres szupergonoszai azonban felfedezik, hogy a Föld legújabb hősei talán nem azok, aminek mondják magukat. A saját magunk alkotta szupergonosz a szolgálatában ezeknek a megrögzött törvényszegőknek erejüket egyesítve kell felfedniük és megállítaniuk az álruhás idegenek ördögi tervét.

„A LEGO DC Super-Villans keretében a játékosok szórakoztató és humoros módon okozhatnak galibát DC szupergonoszuk erejének és képeségeinek szabadjára engedésével” - mondta Tom Stone, a TT Games ügyvezető igazgatója - „A sosem látott mértékű testreszabási lehetőségekkel a játékosok a történet kezdetén megalkothatják saját karakterüket, majd a cselekményének előrehaladtával új erőket és képességeket nyithatnak meg az eddigi legviccesebb LEGO játékban.”

A kampány kezdetén megalkothatjuk saját szupergonoszunkat, majd számos ismert DC gonosztevő oldalán bejárhatjuk a DC univerzum ismerős helyszíneit. Kalandjaink során újabb erőket és képességeket, valamint testreszabási lehetőségeket szerezhetünk. a LEGO® DC Super-Villans 2018. október 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

lego-dc-super-villains-game.jpg