Azt már a tucatnyi The Sims 2 kiegészítő megjelenésével egy időben tudtuk, hogy készülőben van a The Sims 3, de eddig az égvilágon semmi konkrétum nem látott napvilágot erről az általam már most is kasszasikernek borítékolt játékról.

Néhány napja az Electronic Arts tulajdonában lévő http://thesims3.ea.com/ címen feltűnt a mindenki által jól ismert zöldes fényben izzó Sims-kristály, jobb felső részén egy hármas számmal megfejelve. Alatta rövid szöveg olvasható: "Hamarosan még több információ!" , s az egész ki van egészítve egy 2008. március 19. dátummal. Hát mi mást jelenthetne ez, kérem szépen, minthogy kevesebb, mint két hét múlva lehull a lepel a milliók által várt harmadik részről?! Én személy szerint játékképekre (az eddig elterjedtek hamisnak bizonyultak) és jó esetben videókra is számítok március 19-én, de vannak, akik megelegednének egy pontos megjelenési dátummal is.

Az 1999-ben útjára indított Sims-sorozat eddig közel 100 millió példányban kelt el világszerte, s a The Sims 3 és esetleges kiegészítői kapcsán is hasonló sikerre számíthatunk.

Nincs más hátra kedves rajongók, mint visszalátogatni az oldalra a megjelölt napon, de abban is biztosak lehettek, hogy mi is elsők között számolunk majd be a játékkal kapcsolatos információkról.

Az alábbi képek  a The Sims 2-ből származnak.