Az utóbbi időben számos press kitt és gyűjtői kiadás fordult meg a szerkesztőségünkben. Ezekről a különleges pakkokról videós bizonyítékunk van, és most összegyűjtöttük őket azért, hogy ti se maradjatok le semmiről.

StarCraft 2: Legacy of the Void – Collector’s Edition

Első körben itt egy korábbi nyereményjátékunk beharangozója. A videó egyfajta kedvcsinálóként készült, és egy StarCraft II: Legacy of the Void gyűjtői kiadást mutat be, melyből egyet a Facebookon sorsoltunk ki. Persze azokat sem szerettük volna megfosztani az élménytől, akik nem nyerték meg a bontatlan dobozt, ezért a saját példányunk leleplezését videóra vettük.

Far Cry 5 - Father Edition

A Far Cry sorozat legújabb tagjának megjelenésekor érkezett hozzánk a játék speciális kiadása, a Father Edition. A doboz tartalmát Böjti (stílusosan egy Far Cry 5 baseball sapkát viselve) csomagolta ki nektek. A Father Edition érdekessége, hogy az azt beharangozó videó egy teleshoppos reklám világát idézi, amihez még magyar szinkron is készült hozzá.

Mafia 3 – Collector’s és Special Edition

Az óceánon túlról, Amerika nyugati partjáról repült a szerkesztőségünkbe ez a nem egy, de rögtön 2 kiadást tartalmazó pakk. Az egyik sarokban a Mafia 3 Collector’s Edition, míg a másikban a Special Edition foglal helyet. A csomag feladója nem más volt, mint Nathan Cheever, aki a Mafia 3 világának designerének szerepét töltötte be. Dreamer a márciusi PC Guruban készített vele egy 4 oldalas interjút, amelyben többek között erről a játékról is megemlékeznek.

Detroit: Become Human – Press Kit

A PC Guru PlayStation 4-es különszáma, és a Quantic Dream legújabb játékának megjelenésének apropóján két dolgot is bemutattunk ebben a rövid kis videóban. Az első a Detroit: Become Human sajtósoknak kiküldött csomagja, amelyet a Sony jóvoltálból kaptunk kézhez, míg a másik a már kézzel fogható különszámunk tartalma.

Ancerstors Legacy – Collector’s Edition

Végezetül pedig a múlt héten érkezett Lengyelországból a Destructive Creations játékának gyűjtői változata. Az Ancestors Legacy Collector’s Editionje elsőre talán nem tűnik olyan impozánsnak, de a felszín alá bekukkantva igazi csemegéket találhatunk. Fun fact: a póló L-es méretű és a rajta látható viking foghíjas.