Beléptünk a Fusion PUBG Magyar Kupa utolsó hetébe, egészen pontosan holnap kezdődik meg a végső hajrá az 1 millió forintos összdíjazásért. Az előző hetek folyamán kvalifikált csapatok és meghívott vendégek csapnak össze a nem csekély mértékű nyereményért, ahol neves hazai streamerek megjelenésére is számíthattok. A résztvevők között olyan nevek is vannak, mint Kodiak, Konti, bLYYY, vagy éppen Barni.

A streamerek mellett a médiát képviselő csapatoknak is akadt hely a versenyen, és ezen gruppok ékes sorát bővíti a PC Guru kirendeltsége. A kupa döntőjén a szimulátorok szerelmesének, Gebbbének vezetésével indul újságunk meghódítani a csatamezőt. Társa Tmax lesz, akit nem kell bemutatni azoknak, akik előszeretettel követik Gebbbe streamjeit. Nyereményüket a Noé Állatotthon megsegítésére ajánlották fel.

A szombati döntő alkalmával a hazai PUBG krémje 7 mérkőzésen át vív meg egymással, mialatt pontokat gyűjtenek a jobb helyezés elérésének reményében. Szorítsunk együtt a fiúknak szombaton délután 16 órától a Fusion TV élő adása alatt.

pubg-fusion-tv-kupa.png