• Középiskolások útkeresését mutatja be kendőzetlenül, egy társuk meggyilkolását követően az Eufória
  • Zendaya látható a főszerepben
  • Hétfőnként debütálnak a nyolc részes első évad epizódjai

Az HBO tartani kívánja a tempót a Netflix-szel: a Trónok harca helyére lépő produkciói mellett új tiniszériát indít. Az Orgyilkos osztály és a Legacies révén a közelmúltban is igyekezett már nyitni az ifjúsági tematika felé, Eufória (Euphoria) címre hallgató sorozatuk viszont nagyon úgy tűnik, hogy méltó vetélytársa lehet a rivális Netflix kiemelkedően sikeres Sex Educationjének.

Az izraeli anyasorozatot remake-elő Eufória igaz történeten alapul. Középiskolás hőseink törzshelye, egy klub előtt megölnek egy tinit, emléke pedig még hónapokig kísérti a társaságot. A Zendaya főszereplésével készülő produkcióban kendőzetlenül betekintést nyerünk a pubertás korú főszereplők életébe, amint keresik helyüket a világban, megtapasztalják a drogot, a szexet és az erőszakot.

euphoria-1555105299.jpg

Sam Levinson (Gyilkos nemzedék, Another Happy Day) sorozata ma debütál az HBO GO műsortárában, illetve este kilenckor vetíti a tévécsatorna. A nyolc részes első évad további epizódjai is hétfőnként érkeznek majd. A hivatalos előzetest alább láthatjátok.

Csak összehasonlításképpen, itt láthatjátok a Sex Education előzetesét: