Májusban az áprilisit is felülmúló tartalomfrissítés érkezik az HBO GO-ra. A streamingszolgáltató teljes májusi műsorajánlóját közzétette: indulnak sorozatok és érkeznek új évadok. A tegnapi izgalmas után ma új produkciók debütálnak.

hbogo.jpg

Sorozatok

HÉTKÖZNAPI VÁMPÍROK (WHAT WE DO IN THE SHADOWS) – 2. évad 6. rész

  • Műfaj: mockumentary / vígjáték
  • Leírás: A 2014-es év nagy sikere volt Jemaine Clement és Taika Waititi közösen jegyzett Hétköznapi vámpírok című áldokumentum-horrorvígjátéka. Az alkotók most sorozatban, új szereplőkkel és új közegben élesztik újjá ötletüket. A három vámpír – Nandor, a nagy harcos és hódító, Laszlo, a piperkőc zsivány és a csábító Nadja (utóbbi kettő mint a vámpír Bonnie és Clyde) – az Egyesült Államokban, Staten Islanden élnek évszázadok óta. Váratlanul látogatóba érkezik hozzájuk sötét uruk, Afanas báró, és emlékezteti őket arra, mi is volt az eredeti feladatuk.
  • Főszerepben: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou

what-we-do-in-the-shadows.jpg

DIANE VÉDELMÉBEN (THE GOOD FIGHT) – 4. évad 5. rész

  • Műfaj: dráma / bűnügyi
  • Leírás: A negyedik évadban a Reddick, Boseman & Lockhart ügyvédi irodának új terepen kell helytállnia. Miután elvesztették a legnagyobb ügyfelüket és az alapító partnerük nevére is árnyék vetült, kénytelenek voltak elfogadni a hatalmas multinacionális ügyvédi iroda, az STR Laurie ajánlatát, hogy annak alvállalkozójaként működjenek tovább. Ez azzal jár, hogy elveszítik a függetlenségüket, minden döntésük az óriáscégtől függ. Az STR Laurie kezdetben jóindulatot tanúsít az együttműködés terén…
  • Főszerepben: Christine Baranski, Cush Jumbo, Sarah Steele, Michael Boatman, Audra McDonald

the-good-fight.jpg

Filmek

A KERESZTREJTVÉNY-GYILKOSSÁGOK: HALÁLOS VARÁZSLAT (2020)
(THE CROSSWORD MYSTERIES 3)

  • Műfaj: krimi / dráma / romantikus
  • Szereplők: Lacey Chabert, Brennan Elliott, John Kapelos, Barbara Niven, Romaine Waite
  • Leírás: Egy ismert bűvész holtan esik össze a színpadon egy veszélyes trükk előadása közben. A váratlan halálesetről kiderül, hogy valójában gyilkosság történt. Tess Harper, a New York Sentinel Crosswords keresztrejtvény-újság szerkesztője (és részmunkaidős magándetektív) újra összeáll a rendőrnyomozó Logan O’Connorral, hogy felderítsék, vajon kinek a keze van a gyilkos mutatványban. Együttes erővel próbálják megtalálni a nem is olyan nyilvánvaló nyomokat, és elkapni a gyilkost.

crosswords-mysteries-hallmark.jpg

BARBARELLA (1968)

  • Műfaj: sci-fi / vígjáték
  • Főszerepben: Jane Fonda, Marcel Marceau, John Philip Law, Milo O'shea, Anita Pallenberg
  • Leírás: A 41. században játszódó történet egy bolygóról-bolygóra, ágyról-ágyra röpködő szuperlány kalandjait meséli el. Barbarella, a csinos űrhajósnő üzenetet fog a végtelen világűrben, amelyben arról értesül, hogy eltűnt egy tudós, az általa kifejlesztett sugárfegyver pedig veszélyt jelent a világűrben évszázadok óta fennálló harmóniára és szeretetre. A nyomokat követve, különféle erotikus kalandok után Barbarella a Lythion bolygón találja magát, ahol egy gonosz zsarnok uralkodik. Hősnőnk barátjával, Pygarral felveszi a harcot ellene. Jean-Claude Forest erotikus sci-fi képregényéből.

barbarellajo.jpg