• Ma debütál Clint Eastwood új gengszterfilmje, A csempész, illetve a Rontó Ralph folytatása, a Ralph lezúzza a netet is
  • A Q-ügyosztály széria negyedik epizódja, A 64-es betegnapló minden idők legjobb dán mozis nyitányát produkálta
  • Mától látható a Madeline a mélyben című misztikus thriller is

Elérkezett a csütörtök, ami azt jelenti, hogy új filmek debütálnak a hazai mozikban. A legnagyobb várakozás Clint Eastwood A csempész című opuszát előzi meg, amiben hosszú évek után újra kamera elé áll a legendás színész-rendező (egy nyugdíjas drogfutárt alakít). Mától látható a Rontó Ralph folytatása, a Ralph lezúzza a netet című animációs film is, kritikánkat itt olvashatjátok.

14782710043541251478273868noticianormal.jpg

Két izgalmas thriller is érkezik ma. Jussi Adler-Olsen A 64-es betegnapló című bestselleréből készült dán bűnügyi filmben egy lakás falának bontása közben három női holttestre bukkannak. A nyomozás szálai végül a helyi kórházba vezetnek, ahol korábban nőket kínoztak. A minden idők legjobb dán mozis nyitányát produkáló film a Q-ügyosztály-széria negyedik darabja, a Nyomtalanul, a Fácángyilkosok és a Palackposta folytatása.

Ma debütál egy feliratos amerikai thriller is. A Madeline a mélyben tinédzser hősnője ígéretes színésztanonc, ám hivatása mellett idejét teljesen leköti mentálisan sérült édesanyjának ápolása. A szinopszis szerint új előadásuk próbáin arra ösztönzi a lányt a társulat vezetője, hogy szője bele problémás múltját a kollektív alkotói folyamatba. Utóbbi azonban súlyos következményekkel jár.