Február végén debütált a 7 Day FPS Jam című workshopon megszületett, zseniális alapötletre épülő belső nézetes shooter, a Superhot számítógépeken, amit az előzetes tervek szerint március közepén-végén követett volna az Xbox One-os port. Hogy miért csúszott az átirat, azt nem tudni, ám a SUPERHOT Team fejlesztésében készült lövölde végre a Microsoft konzoljaira is eljut, méghozzá május 3-án, amit a Microsoft Studios egyik Twitch-közvetítése során jelentett be a csapat. 

A Superhot különlegessége abban rejlik, hogy a lövöldözést kőkemény logikai feladványokkal keveri: az idő csak akkor telik a játékban, ha karakterünkkel megmozdulunk, így alaposan meg kell terveznünk minden egyes lépésünket, lövésünket, amikkel az ellenfelek zsúfolt pályákat teljesíthetjük. A felénk záporozó golyók kikerülése ugyanúgy a feladata részét képezi, mint az életünkre törők kiiktatása, hiszen hibázási lehetőségünk nincs, ha találat ér bennünket, akkor menten atomjaira hullik kristályszerű anyagból álló hősünk, és kezdhetjük az elejéről az adott pályát.

Persze a lelkes fejlesztőcsapat ezután sem pihen, hiszen korábban elárulták, hogy már javában készítik a Superhot VR-verzióját.