• A következő hónapban bemutathatja az Xbox Series X megfizethetőbb verzióját a Microsoft
  • Ez lenne az eddig Xbox Lockhart néven pletykált konzol
  • Legalábbis a legfrissebb pletykák szerint

Napjainkban egyre többet hallani, hogy a koronavírus-járvány miatt vagy késni fognak az év végére ígért következő generációs konzolok, vagy csak kisebb példányszámban jelenhetnek majd meg, azonban a Microsoft és a Sony egyelőre nem jelentett be semmi ilyesmit. Sőt, a Microsoft májusban állítólag egy külön eseményt is szervet majd a következő generációs konzoljainak, ahol bemutatkozhat a Microsoft Series X kistestvére is.

A tudásban szerényebb, de egyben megfizethetőbb árú konzolra egyelőre Xbox Lockhart és Xbox Series S néven hivatkoznak a szivárgásokban, és bár a pontos specifikációi, ellentétben az Xbox Series X-szel, még nem ismertek, a találgatások szerint a Microsoft az Xbox One X-et tervezi leváltani vele. Ez azonban még nem minden, ugyanis a pletykák szerint a konzolon túl néhány következő generációs játék is feltűnik majd a májusi eseményen, köztük a Halo: Infinite, a Hellblade 2 és egy Fable reboot is.

Persze mindez csak szivárgás, nem pedig hivatalos információ, de azért így is érdeklődve várjuk, hogy mire készül a Microsoft májusban.