Ne feledjétek, hogy a PC Guru megújult Tesztelt Velünk! pályázatának leadási határideje alig egy hét múlva lejár, egész pontosan március 31-én éjfélkor. Addig viszont semmi akadálya, hogy elárasszatok minket a jobbnál jobb tesztjeitekkel és írásaitokkal, a megújult szabályzat értelmében ugyanis most már játékokról, filmekről és sorozatokról írt pályamunkáitokat egyaránt hatalmas érdeklődéssel és örömmel várjuk. Egyedül arra figyeljetek, hogy január 31. után megjelent játékokról már nem írhattok, illetve a teszt nem lehet hosszabb 7000 karakternél szóközökkel együtt.

Ha pedig szívesen neveznétek, de nem tudjátok hirtelen, miről szeretnétek írni, ajánljuk figyelmetekbe a Radar alól cikksorozatunkat, melyben 4-4 izgalmas indie címet mutatunk be január első és második feléből egyaránt. Ezek közül mindegyikről remek tesztet lehetne írni, érdemes hát vetni rájuk egy pillantást.

Már csak azért is megéri nevezni, mert a nyertes 3 havi PC Guru előfizetéssel gazdagodhat, továbbá a legjobb írások a határidő lejárta után egyből felkerülnek a PC Guru Online oldalára is. Ez azonban még nem minden, hiszen a pályázat egyben tehetségkutató is, így előfordulhat, hogy valaki a magazin cikkírói közé is bekerül. Ne feledjétek, a 2009-es pályázók közül került ki JohnBart, míg 2012-ben Mahmud, 2013-ban Lor, 2014-ben Dan, 2016-ban bodak, 2017-ben pedig SteelSaint csatlakozott ilyen módon a PC Guru íróinak táborához.

apple-coffee-cup-5199.jpg