• Már készül a Red Dead Redemption 3
  • Legalábbis a Hogwarts Legacy folytatását is megszellőztető bennfentes szerint
  • Persze még a GTA 6 megjelenését sem tudjuk, tehát ne számítsunk rá egyhamar
  • Ahogy értelemszerűen a történetről sem tudni semmit

Úgy fest, ma van a szivárgások világnapja, hiszen nemrégiben írtunk arról, hogy állítólag már készül a nagysikerű Hogwarts Legacy második része, most pedig ugyanaz az ipari bennfentes, MyTimeToShineH állítja azt, hogy a Rockstar Games elkezdett dolgozni a Red Dead Redemption 3-on. A hírt természetesen ugyanúgy illik pletykaként kezelni, mint a varázsvilágba történő visszatérést, ám ha végül igaznak bizonyul (mostanra rendkívül szép sikereket ért el a franchise, szóval benne van a pakliban), akkor se nagyon kezdjük még el vágni a centit, hiszen egyelőre a Grand Theft Auto 6 megjelenési dátuma sem ismert. Annak fejlesztési idejéből kiindulva pedig több mint valószínű, hogy úgy 2030-ig egészen biztosan nem fog a boltok polcain landolni a program, szóval nem ez a játék fogja csillapítani a western műfaj iránti szomjunkat. 

Értelemszerűen a történet kapcsán is csak találgatni tudunk, bár korábban voltak már olyan szóbeszédek, miszerint ismételten egy előzményt kaphatunk, tehát a Van Der Linde banda korai éveibe nyerhetünk bepillantást – már persze abban az esetben, ha valóban rájuk koncentrálna a sztori. Szerencsére a Red Dead Redemption 2 máig képes lefoglalni a zsáner kedvelőit (még annak ellenére is, hogy az online szegmens gyakorlatilag halott), időközben pedig az első rész is befutott modern(ebb) masinákra, tehát bőven van lehetőségünk arra, hogy magunkba szívjuk az út virtuális porát.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.