Március során is jutott minden hétre egy-egy minimum említésre méltó játékmegjelenés, legyen az teljes újdonság, indie gyöngyszem, konzolos megjelenés vagy teljes remaster. A széles skála nem csak típusukban, hanem stílusukban is tetten érhető, sci-fi, taktika, horror és fantasy is megtalálható a márciusi hónap legjobbjainak ítélt megjelenései között.

Scars Above (PS5, PS4)

A Scars Above kezdetén az emberiség számára egyértelművé válik, hogy nincs egyedül az univerzumban. A Föld egén megjelenő Metahedron kivizsgálására küldött csapat tagjai egy távoli bolygón találják magukat; a szétszóródott felderítő egység egyik tagja, dr. Kate Ward szerepébe bújva kell helytállnunk ebben az idegen és veszélyes világban, és kiderítenünk, hogy mégis mi a fene folyik itt.

The Last Spell (PS4, PS5)

A The Last Spell egy egészen ügyes műfaji egyveleg, melyben a taktika, az akció-RPG és a roguelike elemek ötvöződnek a városvédéssel. Az éjszakánként egyre nagyobb élőholt-seregek ellen kell megvédenünk a település közepén álló varázskört, hogy a mágusoknak legyen esélye inkantálni a minden mágiát megszüntető Utolsó Varázslatot.

Wolcen: Lords of Mayhem (PS4)

A Wolcen: Lords of Mayhem PC-n már tiszeletét tette egy igen hosszúra nyúlt Early Access fázis után, és most végre megérkezett konzolokra ez a dark fantasy akció-szerepjáték, mely le sem tagadhatná gyökereit. Aki szerette a Diablót, és nem bír a negyedik felvonás megjelenéséig várni, annak nem kell csalódnia benne.

Resident Evil 4 Remake (PS4, PS5)

A Resident Evil-sorozatot újradefiniáló negyedik rész is megkapta a várva várt felújítását, és hasonlóan a Capcom eddigi megjelenéseihez, most sem kellett csalódnunk. Ha csupán egyvalamire csapsz le a hónapban, akkor az legyen ez: könnyebben fogyasztható, mert inkább akció, mint horror, de ez nem azt jelenti, hogy néha ne szaladna tele az alsónemű.