A február ugyan a megszokottnál rövidebb, de megjelenések terén szerencsére ezúttal sem lehet panaszunk, főleg, hogy pár idei sikercím is ebben a hónapban érkezett meg. Megelevenedett J.K Rowling regényeinek varázslatos világa, focicsapatok menedzselésébe foghattunk és még egy bolygóközi kalandba is belecsöppenhettünk. Lássuk, mire volt érdemes odafigyelni februárban a PS Store-ban.

FOOTBALL MANAGER 2023 CONSOLE (PS5, PS4)

Az előző rész után a Sports Interactive a Football Manager 2023 esetében már jelentősebb újdonságokat is villantott: bekerült a játékba a Bajnokok Ligája, az Európa Liga, a rajongók bizalmát egy teljesen új menüpontban lehet nyomon követni, a menedzserként elért sikereket egy vadonatúj idővonalon lehet megtekinteni. Ez persze csak pár fejlesztés a sokból, amiknek hála gond nélkül összerakhatjuk és irányíthatjuk álomcsapatunkat akár PlayStationön is.

DELIVER US MARS (PS4, PS5)

A Deliver Us Mars ott veszi fel a történet fonalát, ahol a történet első része, a Deliver Us the Moon abbahagyta. Claire Johanson megérkezik a Holdra, épp csak megakadályozva, hogy az apja elvigye testvérét, Kathy-t. Hogy hová tűnt a holdkolónia lakossága, az eztán évekig rejtély marad, míg a Johanson-testvérek üzenetet nem kapnak a Marson rekedt apjuktól. Az emberi civilizáció utolsó reménye, ha a nővérek eljutnak a vörös bolygóra, és megszerzik az ottani kolonizációs hajókat.

HOGWARTS LEGACY (PS5, PS4)

A Harry Potter-rajongók nagy örömére megjelent a Hogwarts Legacy, amiben a Roxfort ötödéves diákját alakíthatjuk 100 évvel a könyvek cselekménye előtt, az 1800 évek végén. Hősünk egy koboldlázadás közepébe csöppen bele, mikor megkezdi tanulmányait a boszorkány- és varázslóképzőben. A játékban felfedezhető a legendás iskola minden zuga, de bejárhatunk olyan ikonikus helyeket is, mint Roxmorts és találkozhatunk jó pár varázslénnyel is, miközben elmerülünk eme varázslatos kalandban.

HORIZON: CALL OF THE MOUNTAIN (PS5 PSVR2)

Itt az ideje, hogy visszatérjünk a 3000-es évekbe, amikor is a robotok és mesterséges intelligenciák uralják a világot, az emberiség pedig primitív törzsek formájában élnek. Igen, ez a Horizon-játékok univerzuma, ám a Horizon: Call of the Mountain nem Aloy történetét folytatja. A PS VR2-re kiadott alkotásban a Shadow Carja törzsből származó Ryast irányíthatjuk, akinek új rejtélyekkel kell foglalkoznia, de azért Aloy sem marad ki a kalandból, hiszen ahol a gépek rakoncátlankodnak, ott a Nora törzs felkentjének is meg kell jelennie.

Ez persze csak néhány kiemelkedő cím volt a februári felhozatalból. Neked mik voltak a kedvenceid ebben a hónapban?