• Eredetileg nagyobb szerepet kaptak volna a Marvel’s Spider-Man egyes főgonoszai
  • Azonban a készítők végül kifutottak az időből
  • Vagy egyszerűen csak nem érezték elég erősnek a küldetéseket
  • A hír további része spoilereket tartalmaz

Az idei év egyik legerősebb PS4 exkluzív játéka kétségkívül a Marvel’s Spider-Man, mely a kritikusoknál és a játékosoknál egyaránt jól teljesített, amit mi sem mutat jobban, mint hogy szokatlanul sokan döntöttek a kiplatinázása mellett. Azonban a sok méltatás mellett akadnak azért hiányosságai is a programnak, ez pedig sokak szerint a végjátékban, illetve a főellenfelekben keresendő.

spider-man-01.jpg

Nagyjából a történet kétharmadánál ugyan összeáll a Baljós Hatos, azonban sokak szerint Mister Negative és Doktor Oktopusz mellett meglehetősen kevés szerep jut a banda másik négy tagjának, akiket lényegében párosával kalapálunk el egy-egy küldetés keretein belül. Az Insomniac Games munkatársai pedig meg is erősítették egy interjú során, hogy eredetileg több küldetés kapcsolódott volna mind a négyükhöz. Azonban ahogy haladtak előre, egyrészt nem volt idejük mindegyik missziót megalkotni, másrészt pedig több küldetést is túl gyengének éreztek, ezért a minőség a mennyiség felett elvét szem előtt tartva úgy döntöttek, kivágják az oda nem illő részeket.

Érdekesség, hogy a fejlesztők meglátása szerint ez a szelektálás sokszor még dobott is a játék minőségén, például az Elektró-Keselyű összecsapást is a kivágott küldetések miatt vonták össze, és szerintük a végeredmény sokkal jobb lett, mintha a két főgonosszal külön-külön kellett volna megvívnunk.

spider-man-game.jpg