Lehet (de nem biztos), hogy pihenőre lett küldve a Mass Effect, viszont a Mass Effect: Andromeda támogatása nem áll le. Folyamatosan érkeznek a javítások és az újabb többjátékos tartalmak. Viszont hamarosan eljöhet az, amire a rajongók igazán vágytak: az első egyjátékos DLC kiadása. Erre most utalást is találtak. Vigyázat, apróbb spoiler következik!

A quarianok (a többi különleges körülményeket igénylő fajjal együtt: elcor, hanar, drell, volus) a többi Ark hajóval együtt indult volna el az ismeretlen galaxisba, viszont az utaztatásukhoz szükséges különleges hajó lassan készült, így nem tudtak időben startolni. Viszont később megtudjuk a játékban, hogy végül ők is megérkeztek az Androméda-galaxisba, és közben bajba keveredtek.

A legújabb Apex küldtetés leírásában viszont említést tesznek egy a Keelah Si'yah nevű quarian Ark hajójáról érkezett adásról is. Szóval a quarianok közeledése egyre biztosabb, s remélhetőleg tényleg egy egyjátékos DLC-ben tapasztalhatjuk majd meg a Keelah Si'yah megékezését. Ti örülnétek neki, ha a trilógiában megismert többi faj is befutna letölthető tartalom formájában az Androméda-galaxisba?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!