• Július 23-án érkezhet az új Fable bejelentése
  • Méghozzá az aznap esedékes Inside Xbox adás keretein belül
  • Legalábbis egy bennfentes információ szerint

Vannak olyan játékok, melyekről már hosszú ideje hallani, hogy készülnek, de hivatalos bejelentés még nem érkezett hozzájuk, a Fable 4 pedig tipikusan egy ilyen cím. Az elmúlt hónapok során nem egyszer lehetett hallani olyan pletykákat, hogy készül a játék, legutóbb például a kapcsolódó védjegy megújítása miatt került elő a téma, azonban a Microsoft egyelőre hallgat, mint a sír, a projektről.

Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan változni fog, legalábbis egy bennfentes szerint, aki nemrég a Resetera fórumán jelezte, hogy a július 23-án esedékes Inside Xbox adás során fogják leleplezni a játékot. Konkrét játékmenetet még nem fogunk látni az informátor szerint, azonban egy hosszabb trailert igen, ami alapján nagyjából be lehet majd lőni, hogy mire számíthatunk a játék kapcsán.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez csak pletyka, nem hivatalos információ, de azért nem lennénk annyira meglepve, ha a Microsoft tényleg előhúzna egy ilyen bejelentést, főleg azok után, hogy a Fable 4 mióta ott lóg már a levegőben.

ujabb-jelek-utalnak-a-fable-visszateresere.jpg