Szeptember 30-ig még van időd elvégezni az MI Kihívás "Bevezetés a Mesterséges Intelligencia világába" kurzusát a Digitális Jólét Program keretében létrejött Mesterséges Intelligencia Koalíció részeként, aminek célja, hogy a nagyközönség megismerkedjen az MI-vel, valamint a hazai MI-alapú fejlesztésekkel. A kurzus elvégzésével ráadásul nem csak a mesterséges intelligencia alapfogalmait ismerheted meg, de esélyed lehet egy RTX 3060-as videokártya megnyerésére is!

HOGYAN TUDSZ RÉSZT VENNI A TELJESEN INGYENES MI KIHÍVÁSBAN?

  1. lépés: Regisztrálj a Nexius Learningbe!
  2. lépés: Erősítsd meg a regisztrációd az e-mail-címedre kapott levélen keresztül!
  3. lépés: Lépj be a fiókodba, keresd fel az "Ajánlott kurzusaim" menüpontot és indítsd el a "Bevezetés a Mesterséges Intelligencia világába" kurzust!

mikihivas.png

Az online kurzus bármikor megszakítható, legfeljebb 10 órát tölthetsz el vele, utána kiléptet a rendszer. A kurzus utolsó oktatóanyaga után rövid tesztben ismételheted át az addig tanultakat, amelynek sikeres teljesítésével egy oklevél boldog tulajdonosa leszel.

MIÉRT FONTOS, HOGY MEGISMERD A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ALAPFOGALMAIT ÉS TRENDJEIT?

2021-ben az élet minden részét átjárja a mesterséges intelligencia, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. A hétköznapi felhasználások mellett a professzionális alkalmazás szintén jelen van, gyakorlatilag megkerülhetetlen eleme az MI a hétköznapoknak.

 

MI A CÉLJA A KIHÍVÁSNAK?

A szervezők célja, hogy a magyar társadalom legalább 1%-a, 100 000 polgár szerezzen alapismereteket a mesterséges intelligenciáról az online kurzus útján. A technológiához való közelebb kerülés megalapozhatja azt, hogy a jövőben akár veled együtt bővüljön az a csapat, amely a mindennapi munkában használja a mesterséges intelligenciát. A 2-3 óra alatt teljesíthető online kurzus ennek a hosszú és prosperáló közös útnak lehet az első állomása, vesd bele magad az ingyenes tananyagba még ma.