• Elkezdődött a House of the Dragon forgatása
  • A sorozat a TH cselekménye előtt 300 évvel játszódik
  • A Targaryenek felemelkedését láthatjuk
  • Premier 2022-ben az HBO Maxen

Néhány napja hivatalos képek érkeztek az első Trónok harca spin-off sorozat, a House of the Dragon olvasópróbájáról, ma viszont már a Daily Mail tette közzé a forgatáson készített lesifotóit. Az Anglia délnyugati felében található Cornwallban zajlanak a munkálatok, a tengerparton, ill. a Szent Mihály hegyen magasodó kastélyban. A képeken Daemon Targaryen herceget és unokahúgát, Rhaenyra hercegnőt láthatjuk, akiket Matt Smith (Ki vagy, doki?) és Emma D’arcy (Truth Seekers) alakítanak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Targaryenek felemelkedését bemutató széria 300 évvel az eredeti sorozat cselekménye előtt játszódik. A produkcióban részt vesz a több ikonikus TH-epizódot (pl. HardhomeBattle of the Bastards) rendező Miguel Sapochnik és a közkedvelt főcímdalt komponáló Ramin Djawadi is. A főbb szereplők között a már említettek mellett ott van például Olivia Cooke (Ready Player One) és Paddy Considine (Birmingham bandája) is. A premier 2022-ben várható.

A további három Trónok harca spin-off sorozatról itt, míg George R.R. Martin új HBO Maxes munkáiról itt olvashattok bővebben.

034bc-house-of-the-dragon-1.jpg