Habár idén nem lesz új, AAA-kategóriás Assassin’s Creed, teljesen nem kell lemondanunk a sorozatról. Például már elérhető mind a három Chronicles rész, jön iOS-re az Assassin's Creed Identity, és persze ott van még a Michael Fassbender nevével fémjelzett film is -- ehhez a felhozatalhoz csatlakozik most az Assassin's Creed: Alvilág.

A Fumax kiadásában már kapható magyar nyelven az új Assassin's Creed regény, ami Londonba repít, egészen pontosan 1862 Londonjába, amikor az ipari forradalom éppen a virágkorát éli, és már készül a világ első földalatti vasútvonala, ám az alagútásási munkálatok során egy holttestet fedeznek fel, ezzel pedig kezdetét veszi az assassinok és a templomosok több évszázados csatájának legújabb véres fejezete.

A templomosok a birodalom fővárosában felállított titkos szervezetét egy mélyen beépült, assassin ügynöknek kell felszámolnia, ám az ő múltja sem mentes a sötét foltoktól. A Testvériség hamarosan Henry Greenként, Jacob és Evie Frye mentoraként ismeri meg. De egyelőre még csak úgy hívják: a Szellem.

assassins-creed-alvilag-konyv.jpg