Az nem kérdés, hogy lesz új Battlefield, ami már kicsit fogósabb kérdés, hogy milyen irányba halad tovább a sorozat, és vajon milyen kreatív számozást találnak ki majd neki. Ha hitelt adunk a peltykáknak, akkor bizony még az idén megérkezhet az új Battlefield, és még az is előfordulhat, hogy a Battlefield: Bad Company folytatása lesz az.

A találgatásokat félretéve ami biztos az az, hogy a Dice stockhomi stúdiójának álláshirdetésében a Battlefield 5 (vagy 6?) projektjének élére egy senior producert keresnek. Ha azon morfondírozol, mit is csinál egy senior prioducer, azt kell mondjuk elég sok mindent: feladatköre a játék víziójának kiteljesítésétől a fejlesztőcsapat egybefogásán át az anyagi források kezeléseéig gyakorlatilag minden, természetesen a vezetők folyamatos tájékoztatása mellett.

Egy kicsit elszakadva innen, látván, hogy a rajongók a Battlefield 2142 sokadszori feltámasztását és a Battlefield 1943 “portolását” is megoldották, fel kell tegyük a kérdést: Ti mely korszakban látnátok szívesen az új Battlefield-et?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!