Októberben vette kezdetét a MOL, az Xbox Magyarország és a Fresh Corner támogatásával megrendezett FIFA 21 verseny, a MOL Gamer Magyar Kupa, melynek selejtezőin több mint ezer játékos tette próbára tudását, az egyenes kieséses szakaszban pedig már a sztárok (mint például Kulcsár Edina, Szabó András Csuti vagy éppen Curtis) és a profi játékosok (köztük Gabinho és Gogetinho) is csatlakoztak a továbbjutókhoz.

A Gundel Takács Gábor közvetítette döntőben Meggyes Dávid (akinek párja Gabinho volt) a homlokára kötött Ganxsta mezzel idézte meg Zolee-t, ezzel jelezve, hogy részben Döglégynek is köszönheti a döntőbe jutást, aki emlékezetes meccsen ejtette ki Curtist, a torna egyik favoritját az első studiós adásban. A végén azonban nem ő, hanem Goodlike és Kondákor Kevin párosa örülhetett, így ők lettek a MOL Gamer Magyar Kupa bajnokai, és a fődíj, az Xbox Series X konzol is az ő ölükben landolt.

megvan-a-mol-gamer-magyar-kupa-gyoztes-parosa-gazdara-talalt-az-xbox-series-x.jpg

A MOL Gamer Magyar Kupa szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ), hivatalos médiapartnere az Esport1 volt. Az Esport1 YouTube csatornáján több százezres nézettséget, a kommunikációs időszak alatt 10 millió feletti elérést generált az első MOL Gamer Magyar Kupa.