• Október 13-án kerül moziba A Halloween véget ér
  • Jamie Lee Curtis 45 év után búcsúzik Laurie Strode karakterétől
  • A filmben utoljára csapnak össze Michael Myers-szel, és csak egyikük maradhat életben

Október 13-án, bár nem pénteken debütál David Gordon Green harmadik Halloween filmje, Laurie Strode és Jamie Lee Curtis hattyúdala. A színésznő negyvenöt év után búcsúzik ikonikus final girl karakterétől (a horrorfilmek legjózanabb, éles eszű lány figuráját nevezik így, aki végül legyőzi az antagonistát). A végjáték nagy kérdése, hogy vajon a hősnő vagy Michael Myers marad-e életben?

how-to-watch-halloween-kills.jpg
(A kép forrása: Collider)

A Gyilkos Halloween véres estéje óta már négy év telt el békében, nyugalomban. Laurie ezalatt megírta memoárját, idejét pedig unokájával, Allysonnal (Ani Matich) tölti. Amikor azonban megvádolnak egy férfi bébiszittert a gondjaira bízott fiú meggyilkolásával, újra felüti a fejét az erőszak és a rémület, a hősnő pedig rájön, hogy nem zárkózhat el az események sűrűjétől, és le kell számolnia a Michael Myers-szel.

Alább láthatjátok a film újonnan kiadott magyar előzetesét. Jó hír a rajongóknak, hogy ha sikeres lesz A Halloween véget ér, címével ellentétben folytatódhat Green szériája. John Carpenter már áldását adta a produkcióra.