• Samara Weaving (Aki bújtA bébiszitter) is szerepel a Sikoly 6-ban
  • Gillett és Bettinelli-Olpin rendezésében debütál jövő márciusban a film
  • Az előző rész túlélői New Yorkba költöznek, ahol Gale Weathers dolgozik

Neve Campbell reagált a kósza pletykákra és tisztázta, nem tér vissza többet a Sikoly szériába. Így a slasher sorozat oszlopos tagjai közül egyedül Courteney Cox maradt a folytatásra, ami a tervek szerint 2023. március 31-én kerül mozivászonra. Igazi horrorspecialista színésznő csatlakozott azonban újonnan a stábhoz: az Aki bújt, A bébiszitter, a Súlyos testi sértés és az Ash vs Evil Dead után a Sikoly hatodik részében tűnik fel Samara Weaving.

71ee66c74b50c437bb1c893af7c0c3a841-22-ready-or-notrsocialw1200.jpg
(Samara Weaving. A kép forrása: Vulture)

A harminc éves művész, akit egyébként a Három óriásplakát Ebbing határában epizodistájaként is láthattunk, a Pókember filmekből ismert Tony Revolori oldalán szerződött le a produkcióba. Egyelőre egyikük karakterét sem fedték fel az alkotók.

ap19178842033819.jpg
(Tony Revolori. A kép forrása: Deadline)

A film története és a stáb

A Cox-Weaving-Revolori trió mellett visszatérnek az előző epizód túlélőit alakító Jenna Ortega, Melissa Barrera, Mason Gooding és Jasmin Savoy Brown, illetve a negyedik részben látott Hayden Panettiere (Hősök). Hőseink ezúttal elhagyják Woodsboro városát, és New Yorkba költöznek. A rendezői pozíciót ismét a Tyler Gillett – Matt Bettinelli-Olpin páros tölti be, illetve újfent Guy Busick és James Vanderbil írják a forgatókönyvet.