Kérjük jelentkezz be!

Horrorvígjátékot rendez a Stranger Things főszereplője

Zenei és színészi karrierjét új elfoglaltsággal társítja, Hell of Summer címen horrorvígjátékot rendez a Stranger Things egyik főszereplője.

A Duffer testvérek az immár hivatalosan is bejelentett Stranger Things testvérsorozat kapcsán meséltek Finn Wolfhard rendezői tehetségéről, amennyiben a tizenkilenc éves színész maga is hozzájárult a széria történetéhez. Wolfhard, aki egyébként The Aubreys együttes frontembere is, a Spendtime Palace Sonora című dalához készült klipben debütált (társ)rendezőként, hamarosan pedig egészestés produkció készül a keze alatt.

Finn Wolfhard írja, rendezi és játssza is Hell of Summer című horrorvígjáték főszerepét. A forgatókönyvet a huszonkét éves Billy Brykkel közösen jegyzi, akivel egyébként együtt játszottak a Szellemirtók új epizódjában. A film történetét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Wolfhard korábban a fiatal Richie Toziert játszotta Stephen King Az című klasszikusának adaptációiban és feltűnt a már említett Szellemirtók: Örökség újgenerációs hőseként. A 2019-es Addams Family-ben Pugsley hangját kölcsönözte, legközelebb a netflixes Pinokkióban hallhatjuk őt, de leghíresebb szerepe kétségtelenül a Stranger Things Mike-ja.

finn-wolfhard-haircut-mullet.jpg
(Finn Wolfhard. A kép forrása: Allure)

Stranger Things

Aki további érdekességekre kíváncsi a sorozat kapcsán, nálunk olvashattok a mindent lezáró ötödik szezonról, a tervezett testvérszériáról, a maratoni hosszúságú epizódok okairól, a legjobb improvizált jelenetekről, az Eddie-t alakító Joseph Quinn kedvenc számáról, illetve Vecna születéséről. Írjátok meg kommentben, hogy nektek melyik volt a kedvenc zenés betétetek a negyedik évadban!

Támogass minket!