• A holland PlayStation Store nyomán tudtuk meg, hogy lesz mikrotranzakció a The Divisionben
  • Erről részleteink még nincsenek
  • A játék bétatesztelése januárban kezdődik -- ezt a Uplay app mondta
  • A The Division március 8-án jelenik meg

Nincs menekvés a mikrotranzakció elől -- manapság már úgy tűnik, hogy minden nagyobb játékba kerül egy ilyen opció, amivel az alapáron túl még költhetünk némi pénzt, mondjuk kozmetikai elemekre, rosszabb esetben pedig olyan felszerelésekre, amelyekkel a nem fizető játékosokkal szemben előnybe kerülünk. Mindenki tud mondani legalább egy játékot a tavaly felhozatalból, amiben volt ilyen, mellékes vásárlási lehetőség, és ha azt hittétek, hogy majd 2016 más lesz, akkor van egy rossz hírem:

AZ ÉV EGYIK LEGJOBBAN VÁRT JÁTÉKA, A THE DIVISION IS TARTALMAZ MIKROTRANZAKCIÓT.

A Ubisoft ezt a lehetőséget eddig nem reklámozta és most sem egyenesen a fejlesztőtől vagy a kiadótól szereztünk tudomást, hanem a holland PlayStation Store jóvoltából, ahol tegnap frissítették a játék adatlapját, és feltűnt a rettegett mondat: Opcionális mikrotranzakció.

Az sajnos egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mit vehetünk meg, az meg pláne nem, hogy mennyiért, de remélhetőleg minderre hamarosan fény derül, a játék ugyanis már nincs messze attól, hogy megjelenjen. Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Division március 8-án kerül boltokba, de előtte lesz egy zárt bétatesztelés.

A Ubisoft közlése szerint az év elején lesz ez a teszt, de már két helyen kiszivárgott egy pontosnak vélt dátum. Előbb egy viszonteladó, a FunStock Digital mondta azt, hogy január 29-én pörögnek fel a szerverek, majd a Uplay mobil alkalmazásban tűnt fel egy művelet, amit azok oldhatnak fel, akik részt vesznek a januári (pontos dátum itt nem volt) tesztben.

EZEN A PONTON TEHÁT BIZTOSAK LEHETÜNK ABBAN, HOGY MÉG EBBEN A HÓNAPBAN KIPRÓBÁLHATJUK A JÁTÉKOT.

Bétatesztelő egyébként az lehet, aki előrendelte a játékot, illetve még a mai napon mód van arra, hogy a Humble Weekly Bundle keretében lecsapjatok egy kódra, de a G2A-n is árusítanak kulcsokat. Az utolsó lehetőség a hivatalos oldalon feliratkozni a várólistára, de ez nem garantálja a bejutást. A The Division bétatesztelése PC, PS4 és Xbox One konzolon egyaránt elérhető lesz, azt viszont még nem tudjuk, meddig nyüstölhetjük a játékot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!