• Október 7-én debütál a Mila Kunis főszereplésével készült Szerencse lánya a Netflixen
  • Az iskolázott, sikeres és gazdag Ani látszólag teljes életet él
  • Esküvője előtt azonban kénytelen felidézni egy megrázó esetet fiatalkorából

Nemrég debütált sikerrel a Yellowjackets, amiben többek közt egy szenátori pozícióért küzdő nő karrierje omolhat össze sötét fiatalkori eset felelevenítése miatt. Akár az ő története is lehetne a netflixes Szerencse lánya (Luckiest Girl Alive), valójában azonban Jessica Knoll bestseller adaptációja kerül képernyőre október 7-én a szolgáltató műsorán.

A New York-i Ani látszólag teljes életet él, mindene megvan. Patinás magazinnál dolgozik, színes ruhatárból öltözködik és fényűző esküvőt tervezget párjával. Amikor azonban felkeresi őt egy bűnügyi dokumentumfilm rendezője, hogy meséljen a jó hírű Brentley Schoolban átélt fiatalkori megrázó esetről, kénytelen átértékelni életét.

screen-shot-2022-09-06-at-113900-am.jpg
(A kép forrása: ET Canada)

A szigorú, R-es korhatár-besorolású film rendezője A szolgálólány meséje egyik fő alkotója, aki egyébként a Sandman és a Fargo készítésében is részt vett, Mike Barker. Mila Kunis játssza a főszerepet, aki hamarosan az Azok a 70-es évek show netflixes folytatásában is feltűnik majd. Nektek hogy tetszik az első előzetes?