Innovatív funkciók a magasabb szintű játékhoz

Philips Evnia 27M2C5500W mindent tartalmaz, amire a játékosoknak szükségük van a gyors, zökkenőmentes, vizuálisan lenyűgöző és fizikailag kényelmes ismétlődő játékmenetekhez. Ami a gördülékenységet illeti, a modell AMD FreeSync Premium Pro-val van felszerelve, amely káprázatos 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és gyors, 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel párosul. Az eredmény gyakorlatilag késleltetéstől, elmosódástól, szellemképektől vagy szakadozástól mentes játék – ami azt jelenti, hogy a gamerek még a leggyorsabb műfajokat, például az FPS, az online battle royale és a versenyjátékokat is anélkül élvezhetik, hogy aggódniuk kellene monitoruk tempótartása miatt.

main-image2400x2400png.png

 

Vizuális szempontból a Philips Evnia 27M2C5500W elismerésre méltó erőt képvisel. Ívelt VA-kijelzője 178/178°-os széles betekintési szögekkel és az 1000R görbülettel kellemes, körbezáró érzésével gyönyörű képeket kínál – kifejezetten az akcióban való elmerülésre készült. A kristálytiszta Quad HD képek élesek, világosak és élethűek, köszönhetően a bámulatos fényerőnek, kontrasztnak és színeknek a DisplayHDR 400 támogatás pedig még tökéletesebbé teszi ezeket, így a vizuális eredmény még az árnyékos jelenetekben is fokozott részletességgel jelenik meg.

A csatlakoztathatóság átfogó és egyszerű: két HDMI, két DisplayPort bemenet és egy USB hub két gyorstöltő porttal, így könnyedén lehet csatlakoztatni minden olyan perifériát, amelyre a játékosoknak szükségük van a kalandok teljes megéléséhez. Az asztalok így bármilyen elképzelhető módon és kompromisszumok nélkül elrendezhetők.

a1p1200x1200png.png

Főbb tulajdonságok
• AMD FreeSync Premium Pro a selymesen sima HDR játékhoz
• Ultragyors 240 Hz frissítési ráta a gyakorlatilag késleltetésmentes játékhoz
• Ívelt 1000R kijelző kialakítás a teljes immerzióhoz
• DisplayHDR 400 a még élethűbb és kiemelkedőbb látványért
• Kristálytiszta képek QHD 2560 x 1440 pixeles felbontással a kirobbanó megjelenésért
• Fast VA panel akár 1 ms GtG válaszidővel
• MultiView az egyidejű kettős csatlakozáshoz és megtekintéshez

Egy ilyen monitorral a gamerek nem szívesen hagyják abba a játékot. Szerencsére a Philips Evnia 27M2C5500W modellt a játékosok fizikai jólétét is szem előtt tartva tervezték. A LowBlue üzemmód és a Flicker-free technológiák biztosítják a szemkímélő játékot, míg a monitor állványa dönthető (-5°/20°), forgatható (+/- 30°) és állítható magasságú (130 mm), így bármilyen testalkathoz igazodik – maximális kényelmet biztosítva a hosszas játékmenetek során is. A modell január végétől lesz elérhető 549 eurós (~220 000 forint) áron.