• Steve Coogan és Hart Hanson író-producer (Dr. Csont) remake-elheti a Minden lében két kanált
  • Eredetileg 1971-ben futott a James Bond-jellegű sorozat
  • Roger Moore és Tony Curtis alakították a főszereplőket

Többször felmerült már, hogy remake-elik a Minden lében két kanál (The Persuaders) című ikonikus bűnügyi-vígjáték sorozatot, tíz évvel ezelőtt még egy Steve Coogan és Ben Stiller főszereplésével készülő nagyjátékfilm terve is előkerült. Abból aztán nem lett semmi, most azonban – Coogannek hála – újra terítéken a feldolgozás lehetősége. És utóbbi ezúttal a Dr. Csont író-producereként ismertté vált Hart Hanson személyében partnert is talált a produkcióhoz.

Hogy a remake-ben ki kapná a főszerepeket, egyelőre nem tudni. Mindenesetre az 1971-es sorozatban két hollywoodi sztárszínész, Roger Moore és Tony Curtis alakították a bohém brit lord Brett Sinclairt és a Bronxból származó sztármilliárdos Danny Wilde-ot. Amennyiben a Moore-ra és Curtis-re írt eredeti karaktereket is átveszik az alkotók, nem lesz egyszerű autentikus színészekre lelni.

sh1263-thepersuaders-2000x1125.jpg

A két playboy-szerű karakter kalandjai akkoriban csupán egy évadot éltek meg, ugyanis európai sikerei ellenére (különösen nívós szinkronjának köszönhetően Magyarországon igazán legendássá vált) a tengerentúlon nagyot bukott a sorozat. Ti szívesen látnátok a James Bond-szerű sorozat újrafésült, modernizált változatát?