• 2021 októberében lesz Tom Cruise és Doug Liman űrutazása
  • A színész és a rendező újabb közös filmet forgatnak

Viszonylag régóta hallani már arról, hogy a bevállalósságáról híres Tom Cruise minden eddiginél komolyabb projektbe fogna azzal, hogy egy (részben) űrben forgatott filmben vállalna főszerepet, nemrég pedig az a Doug Liman is csatlakozott a projekthez, akivel több ízben (A holnap határa, Barry Seal: A beszállító) is dolgozott már együtt a színész. És bár még mindig csak tervekről beszélünk, úgy tűnik, a misszió valóban megvalósul, a Space Shuttle Almanac ugyanis arról számolt be, hogy a SpaceX 2021 októberében valóban az űrbe viszi Cruise-t és Limant.

most-mar-biztos-hogy-2021-ben-az-urbe-megy-tom-cruise.jpg

A Crew Dragon fedélzetén Michael Lopez-Alergia lesz a parancsnok, a turistajáraton pedig van még egy harmadik hely is, de azt egyelőre még nem tudni, hogy a színész és a rendező mellett ki utazik még az űrbe.

Tom Cruise jelenleg a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részén dolgozik, melyet egymás után forgatnak Christopjer McQuarrie rendezővel, legközelebb pedig a többszöri csúszás után (jelen állás szerint) 2021 júliusában mozikba kerülő Top Gun: Maverickben lesz látható.