Nincs is már szükség arra, hogy a Ubisoft formálisan bejelentse a Far Cry 3: Blood Dragont, hiszen szivárgások útján már tudjuk, hogy miről szól a játék, láttuk az első játékképeket, s tisztában vagyunk azzal is, hogy egy különálló, vagyis az alapjáték nélkül is futtatható programot kapunk idén májusban. Az egyetlen dolog, ami a hivatalos bejelentésre maradhatott, az első mozgóképes anyag -- de már ez is megoldott, tegnap ugyanis két, egyenként negyedórányi játékmenet-felvétel szivárgott ki.

A videók pontosan azt mutatják, mint amit vártunk: a játékmenet kisebb-nagyobb változtatások mellett ugyanaz, mint amit a Far Cry 3-ban tapasztalhattunk meg, csak éppen a körítés teljesen más. Egy retró futurisztikus világba csöppenünk, ahol kiborgkatonák, ellenséges sárkányok és lézersugarak az urak, nekünk pedig meg kell mentenünk a világot.

Sajnos azonban a Ubisoft lecsapott a YouTube-ra feltöltött anyagokra, így jobb alternatívát nem ismervén, az AllGamesBeta munkatársai fellőtték az összesen félóra hosszú játékmenet-felvételt a Mega szervereire. Innen tölthetitek le minden idők legretardáltabb oktatómódját, innen pedig a nem épp körülrajongott sárkányokról szóló bemutatót.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!