ENTERPRISE #55 → #38

A legnagyobb ugrást a szlovák-cseh játékosokból álló Enterprise érte el a V4FSF alatt. A csapat a negyeddöntőben esett a Gambit áldozatául, de nem adták magukat könnyen még ott sem, hiszen egy pályát elcsakliztak az elit orosz-kazah gárdától. Előzetesen többen is azt várták, hogy a play-inben elvérezhetnek már, de mindenkit megleptek amikor elsőként jutottak ki a csoportjukból, domináns győzelmet arattak a Movistar Riders ellen majd megszorongatták az Entropiqot is a győztesek meccsén.

MOVISTAR RIDERS #17 → #17

A pozícióban ugyan nem mutatkozik meg, de a Movistar Riders az egyik vesztese a V4FSF-nek. A HLTV szerint a BIG súlycsoportjában tanyázó csapattól mindenki minimum egy elődöntős szereplést várt, ezzel szemben a csoportkörben meglepő módon kaptak ki az Enterprise-tól Overpasson, majd a Fiend is két pályán, nagyobb ellenállás nélkül gázolt át rajtuk a negyeddöntőben.

SINNERS #25 → #25

Oskar és kompániája a V4FSF másik nagy vesztese a spanyolok után, ugyanis az elvárás egy negyeddöntős szereplés volt, ezzel szemben az Entropiq a torna legnagyobb verését osztotta ki rájuk (16:2 Mirage-on) a csoportkörben, majd a Movistar Riders (16:3 Vertigo, 16:14 Inferno) folytatta azt, amit Nickelbackék megkezdtek. Láthatóan már a play-in során is voltak nehézségei a LAN környezetben oskaréknak, de a main stage-en sem tudtak felnőni a feladathoz igazán, ez pedig egy korai búcsút jelentett, valamint néhány pontot a HLTV ranglistáján.

ESUBA #62 → #54

Az eSuba egyértelműen a meglepetéscsapatok közé tartozott Budapesten. Blogg1s a play-in legjobb játékosa volt, a tier 2-es csapatok között s1mple-számokat hozott össze meccsről meccsre, de a társait sem kellett félteni, egytől egyig képesek voltak köröket eldönteni. Az elemzőket Blogg1s mellett sAvana1 játéka nyűgözte még le. Az eSubának már az is komoly eredmény volt, hogy a play-inből továbbjutottak. Ráadásul ezt úgy érték el, hogy a Sinners és az AGO előtt, csoportelsőként végeztek az első szakaszban, majd a main stage-en hosszabbításig mentek a Gambit ellen Mirage-on - ezt senki sem veszi el tőlük.

A cikk még nem ért véget, kattints a lapozáshoz!