A Kotakuhoz egy ismeretlen, de állítólag az eseményekhez közel álló informátoron keresztül eljutott az a hír, miszerint idén tavasszal kellene megjelennie a tavaly már egy szivárgás során előkerült Star Wars: First Assaultnak. A játék egy digitálisan terjesztett, kizárólag multiplayer módot tartalmazó program, melyben nyolc fő a lázadók, nyolc fő pedig a birodalom oldalán esik egymásnak a franchise univerzumából ismerős helyszíneken.

Nem lehetetlen a Battlefront III megjelenése

A körítés azt hiszem, sokaknak nagyon ismerős lehet, hiszen a leírtak alapján egy mini Battlefronttal állunk szemben, ám ez egyáltalán nem véletlen, ugyanis a kiadó ezt szánja a régóta várt Battlefront III ugrókövének: ha a First Assault (kódnevén Trigger) jól teljesít a pénztáraknál, zöld utat kap a projekt -- feltételezve azt, hogy a First Assault valóban el fog készülni. Könnyen meglehet, hogy az érdekes kis programból nem lesz semmi, hiszen nem is olyan régen arról számoltunk be, hogy az E3 legszebb és az egyik legérdekesebb játéka, a Star Wars 1313 háza táján problémák lehetnek, illetve szimplán az is megeshet, hogy egy kacsával állunk szemben.

Nem lehetetlen a Battlefront III megjelenése

Ahogy az ilyenkor szokás, a hivatalos bejelentésig kezeljük erős fenntartásokkal a hírt, de egy kicsit azért bizakodhatunk, hiszen az információkkal együtt két kép is kiszivárgott, jelezve, hogy nem csak papíron létezik a First Assault.