Újabb horrorfilmet hozunk el nektek, ezúttal William Brent Bell rendezésében, aki elkészítette korábban már Az árva előzményfilmjét is. A káosz ura a legjobb horrorfilmes műfaji hagyományokat vonultatja fel, és megidézi az okkult témájú mozik legjobb pillanatait is. A történet szerint egy kis vidéki angol faluba új plébános érkezik, aki családjával igyekszik beilleszkedni a zárt közösségbe. Egy téli fesztivál alkalmával a lánya eltűnik, és hiába a helyi lakosok és a rendőrség erőfeszítései, nem akadnak a gyerek nyomára. A plébános saját nyomozásba kezd, és minél közelebb kerül a lány megtalálásához, annál több titok derül ki a város sötét múltjából.

A Vertigo Média jóvoltából 15 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a filmre azok között, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. A vetítés 2024 január 17-én, szerda este lesz a Cinema City Westend-ben. A vetítés pontos időpontjáról emailben értesítjük a szerencsés nyerteseket. A nyereményjátékon való részvételhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívet és helyesen válaszolni a feltett kérdésre!

A szabályzatot ITT lehet megtalálni. A sorsolás 2024. január 15-én 10:00-kor lesz, a nyerteseket pedig a kérdőíven megadott e-mail címen értesítjük. Sok sikert és jó borzongást kívánunk!