A The Witness lesz az év elejének egyik legkülönlegesebb játéka, erről már sokszor meggyőződhettünk az elmúlt hónapokban. Jonathan Blow játéka a hagyományos játéktervezés elveit követi, ez pedig a hanganyagban is meg fog mutatkozni. A szigeten elszórva audio logokat lehet majd találni, amik szépen lassan felfednek majd egy történetet. Nagyon fontos lesz a felfedezés és a sorok közötti olvasás, mert csak így lehet majd megérteni, hogy miről is szól a játék.

És hogy kiket lehet hallani az audio logokon? Őket:

Ashley Johnsont, mindenki kedvenc Ellie-jét a The Last of Us című játékból. A Last of Us-on kívül szerepelt a Tales of the Borderlandsben, és az inFamous: First Lightban is.

Phil LaMarrt, akire egyértelműen a Ponyvaregényből (Pulp Fiction) emlékezhetünk. Ő adta Kotal Kahn hangját a Mortal Kombat X-ben, de ezen kívül számtalan más videójátékban, televíziós sorozatban is szerepelt. 

Matthew Watersont, aki 2015-ben négy videójátékban, a Fallout 4-ben (Virgil), a Halo 5: Guardiansban (Captain Wallace), a Star Wars: Uprising című okoseszközökre készített programban (Commander Bragh), és az Order: 1886-ban (Sir Lucan) is szerepet kapott.

Terra Devat, aki egy amerikai énekes, dalszerző és előadóművész. Televízió és rádióreklámokban szerepel, illetve orgánumát ebben a játékban mi is hallhatjuk.

the-witness-voices.jpg