• Október 29-én érkezik a RE5 és a RE6 Switch-verziója
  • Az összes DLC-t tartalmazni fogják

A Nintendo az idei E3-on jelentette be, hogy a Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 után újabb RE-játékok látogatnak el Switch-re, méghozzá a Resident Evil 5 és a Resident Evil 6 személyében. Most pedig végre az is kiderült, hogy mikor pótolhatják a nintendósok a két játékot.

oktoberben-jon-a-resident-evil-5-es-a-resident-evil-6-switch-re.jpg

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor az ősz folyamán számíthatunk a játékok megjelenésére, tegnap azonban a napra pontos dátumot is bejelentette a Capcom: október 29-én érkezik a két port, egyenként 29.99 dolláros árcédulával, digitális formában az eShopon keresztül.

A Switch-verzió mindkét játék esetében tartalmazni fogja az összes megjelent DLC-t, emellett érkezik egy dobozos Resident Evil Triple Pack kiadás is, 59.99 dolláros áron, benne a RE4 (cartridge), a RE5 és a RE6 (mindkettő letöltőkód) hármasával. Utóbbi megjelenését egyelőre még csak a tengerentúlra vonatkozóan erősítették meg, de remélhetőleg hozzánk is eljut majd.

resident-evil-triple-pack.jpg

A kooperatív felállást elsőként alkalmazó Resident Evil 5-ben Afrikában kell szembeszállnunk egy új fenyegetéssel Chris Redfield és partnere, Sheva Alomar társaságában. Míg a Resident Evil 6 a franchise legnagyszabásúbb epizódja, globális bioterrorral, három külön történetszállal és méretes szereplőgárdával.