• Nagy horderejű exkluzív anyag várható a Famitsu jövő heti számában
  • Az író szerint olyan jelentőségű, mint az első PS5-infók voltak
  • Egyelőre csak annyit tudni, hogy a Segához kapcsolódik

Emlékeztek még arra, hogy tavaly áprilisban a Wired a világon elsőként kapta meg a lehetőséget arra, hogy a PS5-ről írjanak? Nos, a nagy múltú japán videojátékos magazin, a Famitsu egyik írója, Nisikava Zendzsi elárulta, hogy most ők is valami hasonló horderejűre készülnek (Zendzsi kifejezetten az említett cikkre hivatkozott), méghozzá "egy olyan videojáték vállalat kapcsán, melyet mindenki szeret".

oriasi-leleplezes-jon-a-sega-kapcsan-egy-het-mulva-mely-az-elso-ps5-infokhoz-hasonlo-hordereju-lesz.jpg

Az író eleinte csak annyit mondott, hogy a Famitsu jövő heti, június 4-én megjelenő számában lesz olvasható az exkluzív riport, amely "felkavarja majd a játékipart". Később azonban kiderült az is, hogy a Segáról van szó - de még mielőtt mindenki felült volna az első hype-vonatra, hozzátette, hogy nem a Dreamcast 2 lesz a nagy bejelentés.

Könnyen lehet egyébként, hogy az időzítés nem véletlen, hiszen a PS4 bemutatóját is június 4-re tervezik állítólag, az pedig már csak hab a tortán, hogy a Sega június 3-án fogja ünnepelni alapítása hatvanadik évfordulóját. De mi lehet vajon a világrengető bejelentés? Egy új handheld konzol? Egy teljesen újszerű szolgáltatás? Esetleg egy felvásárlás? Egyelőre marad a találgatás, jövő hét csütörtökön azonban már okosabbak leszünk...