Az igazi nagyágyúk még pihennek, de januárban ez azért annyira nem szokatlan. Ez azonban szerencsére még nem jelenti azt, hogy unatkoznunk kell - a PS Store például ezen a héten is tele van újdonságokkal. Nézzük a legérdekesebbeket!

heti-ps-store-200201.jpg

Journey to the Savage Planet

Idegen bolygón számtalanszor jártunk már videojátékokban, ennyire őrült planétán azonban még nem sokszor. A Journey to the Savage Planet nem mindennapi flóráját és faunáját már felfedezni is élmény, és tulajdonképpen a feladatunk is ez lesz, belső nézetből feltérképezve a bolygót, erőforrások után kutatva és harcolva - egyedül vagy egy barát oldalán.

Kentucky Route Zero: TV Edition

A Kentucky Route Zero minden idők talán leghosszabbra nyújtott története, már ami az epizodikus kalandjátékokat illeti, hiszen az első rész még 2013 januárjában jelent meg, hogy aztán most, hét (!) évvel később elérjünk az ötödik és egyben lezáró epizódhoz. Ezzel párhuzamosan pedig konzolra is megjelenik a játék, így PS4-en is kideríthetjük, mit rejtenek Kentucky útjai.

Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition

A Pillars of Eternity II: Deadfire szintén egy olyan cím, mely a PC-s közönségnek nem újdonság, PS4-en azonban most először ugorhatunk fejest az örömökbe. Az Obsidian Entertainment klasszikus szerepjátéka az első résszel már bizonyított, a folytatás pedig tovább finomítja a receptet - az Ultimate Editionnel pedig a bónusz tartalmakat is megkapjuk az alapjáték mellé.

Patapon 2 Remastered

Sokan talán már el is feledték a Sony első kézikonzolját, a PSP-t, pedig akadt rá néhány nagyon szórakoztató cím: ilyen volt a Patapon is, melyben oldalnézetből kellett irányítanunk egy különös törzset, méghozzá egy ritmusjáték körítésével. Ennek a folytatása kapott most újrahangszerelt verziót, melyet immáron nagy képernyőn is élvezhetünk.

További megjelenések

Az indie fejlesztők kitettek magukért ezen a héten, hiszen tényleg bőséges a kínálat, amiből lehet válogatni, illetve érkezett néhány új bundle, melyekkel több címet zsákolhatunk be egyszerre kedvezményes áron.