Hát ez is eljött: nyakunkon az ünnepi időszak, és vele a 2015-ös év utolsó PC Guruja, benne 7 előzetessel, 34 teszttel, kiterjedt hardverrovattal, és 29-féle dobozos teljes játékkal, hogy legyen mit a fa alá tenni akkor is, ha rosszak voltatok. De jók voltatok… ugye?

Varsóból szeretettel

Előzetesek terén az év végi játéközön miatt vissza kellett fognunk magunkat, de még így is jutott tartalom bőven, főleg, hogy a Cenegának hála Chris koma kilátogathatott Varsóba, hogy személyesen próbálja ki a jövő év egyik legvártabb játékát, az XCOM 2-t. Tapasztalatairól 4 oldalas előzetesben számol be, amit egy 2 oldalas visszaemlékezés követ, mert ő már van annyira öreg, hogy emlékezzen a korábbi XCOM-okra, vagy ahogy itthon ismerték, UFO-kra.

Mcmacko kolléga a Paladins című MOBA-FPS-keverék izével játszott, hogy a zárt bétateszt alapján 2 oldalon jósolja meg, van-e jövője egy efféle hibridnek vagy sem, Gebbbe pedig a Trackmania Turbót vette górcső alá, szintén 2 oldalon, mert ha már a játék átcsúszik jövőre, legalább mindenki tudja, mit várhat a programtól. Ezen felül a Game Tycoon 2-t, a Spellswornt, a Kick Ass Commandost próbáltuk ki, valamint Böjti beleásta magát az összeesküvések sötét világába a Rothschild: The Sheep Will Wake című játékkal – azóta feketeruhás emberek vitték magukkal „beszélgetni”. Nem tudjuk, mi lett vele, de azért a cikkek miatt várjuk, hogy jelentkezzen…

Végre eljött a világvége

Tesztlaborunkat olyan játékok járták meg, mint a Bate által 6 oldalon kivesézett Fallout 4, ami egyszerre öröm és csalódás -- a cikkből kiderül, miért. Böjti a Star Wars Battlefrontban tapasztalta meg az Erő sötét oldalát, majd a Rainbow Six Siege-ben vezette le a stresszt. Persze annyira semmi sem szórakoztató egy fáradt nap után, mint a JohnBart által tesztelt Just Cause 3, amit 6 teljes oldalon mutat be kollégánk, kitérve minden jelentős, és kevésbé jelentős újdonságra.

Chris is repesett az örömtől, ugyanis befejeződött a StarCraft II-trilógia: a Legacy of the Void 4 oldalas tesztet kapott a decemberi számban. A sportjátékok szerelmesei is örülhetnek, a Football Manager 2016, a Tactical Soccer: The New Season és a Club Manager 2016 is megjárta a PC Guru szerkesztőségét -- oké, ezek a programok nem elsősorban a kis Ronaldóknak készültek, de ha érdekel a futball háttere, érdemes elolvasni Mo és Gebbbe tesztjeit.

Télen Dunát lehet rekeszteni a fantasy tematikájú alkotásokkal: Tenebra az utóbbi évek legjobb Warhammer-játékával, a Mordheimmel múlatta az időt, Lor a Wave of Darknessnek adott 2 oldalnyi pofont, Tika pedig a szintén 2 oldalas Thea: The Awakening tesztjében mesél arról, milyen az, amikor az istenek kártyán döntenek a halandók sorsáról. És ha már karácsony: Dreamer a FIVE: Guardians of David című bibliai témájú akció-szerepjátékot mutatja be 2 oldalon.

Visszatért a Hardverrovat is: Mr. Torgue 6 oldalas összeállításban gyűjtötte össze az év legjobb alkatrészeit, így ha videokártyát, processzort, monitort, bármit vennél, akkor ez a te cikked! Illetve bemutatkozik a Guru-csapat egy új tagja, Monchee is, aki a legajánlottabb okostelefonokat mutatja be 2 teljes oldalon. De járt nálunk Steam Controller is!

És ez még mindig csak a felszín kapargatása, a teljes tartalomért ERRE TESSÉK!

steam-controller-2015-alt.jpg

Egy teljes játék már nem is elég

Tavaly örültetek neki, így megismételtük: a decemberi PC Guru mellé ismét dobozos teljes játékok járnak, ezúttal 29-féle programból válogathattok kedvetek szerint. A teljes listát ITT TALÁLJÁTOK, de csak kedvcsinálónak is említünk párat: LA Noire, Lost Planet 3, Batman: Arkham City, Resident Evil 6, Metro: Last Light, Ridge Racer: Unbounded… Lesz mivel játszani, na!

A PC GURU 2015/12-ES SZÁMA DECEMBER 17-ÉN JELENIK MEG