• 1130 euróért kelt el a PUBG legritkább ruhadarabja
  • De ha van rá 125 éved, te is nyithatsz egyet

Nemrég élesedtek a tesztszerveren a Playerunknown’s Battlegrounds legújabb ládikói (Militia és Fever), melyek néhány igen ritka ruhadarabot is rejtenek magukban. A ritkasággal pedig együtt jár az is, hogy igen magas áron el lehet őket passzolni, persze csak ha van akkor mákod, hogy kinyitsz egyet. A legritkább darabra (a Militia ládában a Black Skirt) ugyanis mindössze 0.0064% az esélyed.

Figyelembe véve azt, hogy eleve csak 40%, hogy egyáltalán Militia ládát kapjál, és mindennek tetejébe hetente maximum hat dobozt szerezhetsz, egy kis matekozás után hamar kijön, hogy megközelítőleg 125 év alatt egyszer esik egy… (dobpergés) csodálatos fekete szoknya. De ha egyszer bejön, akkor komoly összegeket el lehet érte kérni - és bizony van, aki megfizeti.

pubg-lada-2.jpg

Mint a fenti ábra is mutatja, február 23-án bizony elkelt egy szimpla fekete szoknya, egészen elképesztő 1128 Eurós áron, ami barátok közt is 350 000 forint (mínusz a Valve 10% sápja). De ha attól félnél, hogy neked nem marad, ne aggódj, most akciósan, mindössze 897,73 euróért máris elvihetsz egyet. Ha pedig leesne egy, akkor azonnal eladhatod 513 euróért (160 000 forint). Amire egyre több esélyed van, hiszen fogynak a játékosok, tehát lehet, hogy pont nálad landol. Na jó, csak vicceltünk, senkinek sem tanácsoljuk, hogy dobálja ki a pénzt az ablakon kulcsokra. Inkább a lottó.

pubg-uj-ladak-szett.jpg