• Újabb Capcom-pletykákat szállított AestheticGamer
  • A kiadó állítólag négy nagy címmel készül az új üzleti évre
  • A Resident Evil 3 mellett egy másik RE-játék is érkezik

A Capcom kapcsán előszeretettel pletykálkodó, és korábban már nem egyszer hitelesnek bizonyuló AestheticGamer / Dusk Golem újabb híreszteléseket szállított nemrég a cég háza tájáról: a szivárogtató azt írja, hogy az áprilisban induló 2020-as üzleti évnek négy nagy címmel fog nekivágni a japán kiadó.

pletyka-brutalis-lesz-a-capcom-kovetkezo-eve-ket-resident-evil-jatekkal.jpg

Ezek közül az egyik már ismert, az április elején megjelenő Resident Evil 3 remake-ről van szó. De vajon mi lesz a maradék kettő? AestheticGamer szerint lesz köztük még egy Resident Evil-játék, ami nem lenne meglepő, hiszen korábban is pletykáltak már egy készülő spinoffról. Nem a Resident Evil 8-ról van tehát szó, hanem valamilyen mellékszálról - akár a Revelations 3 is benne van a pakliban. Emellett komoly esély van arra is, hogy az egyik játék a Street Fighter 6 lesz, miután erre is utaltak már korábban árulkodó jelek.

A négy nagy cím mellett egy ötödik játékkal is készül a Capcom, de ez inkább csak "közepes" kaliberű lesz a többi címhez viszonyítva. Hivatalos infók híján azonban egyelőre marad a találgatás.

Támogasd te is a PC Gurut!