Hát ezt is megértük: 2013. szeptember 3-ra esik a Total War: Rome II PC-exkluzív megjelenése! A játékhoz ráadásul döbbenetes gyűjtői kiadást is összeállított a Sega, így az ókor legjelentősebb birodalmának megszállottai elégedettek lehetnek.

A játék a világ minden pontján ugyanazon a keddi napon válik elérhetővé, a Collector's Editionről pedig tudni kell, hogy tényleg limitált példányban készül: mindössze 22 ezer darabot ad ki a japán kiadó, így aki le akar csapni a gyűjtői darabra, mihamarabb rendelje elő. A durván kinéző csomag egy apró (26x12x12 cm-es), de teljesen működőképes, általunk összeépíthető katapultmodellt, egy tabula táblajátékot (a backgammon ókori megfelelője) a hozzá tartozó három dobókockával és játékkorongokkal, egy Total Wars Cards: Punic Wars kártyajátékot, valamint egy korabeli erőviszonyokat mutató vászontérképet tartalmaz, a játék korongját pedig igényes fémdobozban találjuk, melyen az egyedi sorozatszám római számokkal van feltüntetve.

Egyébként is érdemes korán kosárba tenni a Creative Assembly lenyűgöző stratégiai játékát, mert az előrendelők ingyen hozzájutnak az első fizetős DLC-hez is. A Greek States Culture Pack három további frakciót tesz bele az amúgy is tartalmas játékba: Epiruszt, Athént és Spártát -- utóbbi városállam rettenthetetlen harcosaival külön öröm lesz irtani a légiósokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Total War: Rome II -- Megjelenés: 2013. szeptember 3. Gépigény: nem ismert