• Az Utódlásban a Roy család igyekszik megőrzini befolyását hatalmas médiabirodalma fölött
  • A 3. évad a korábbiaknál véresebb belső, családi harcot ígér
  • Októberben debütál a folytatás
  • Adrien Brody (A zongorista) és Alexander Skarsgård (Hatalmas kis hazugságok) csatlakozik a stábhoz

Továbbra is kiemelkedő 8,7-es értékeléssel áll az IMDB-n az Utódlás (Succession), nem véletlen, hogy az HBO már az Emmy-díjas gengsztersorozat harmadik évadját szállítja nekünk. A szolgáltató friss bejelentéséből pedig végre az is kiderült, hogy bő egy hónap múlva, október 18-án debütál a következő szezon, amihez egy magyar plakát is érkezett.

image003success.jpg

A széria a hatalmas médiakonglomerátum fölött rendelkező Roy családot követi. A nyitányban a birodalom feje, Logan Roy átadja a pálcát gyerekeinek, akik azonban vérmes kihívókkal néznek szembe, hogy megőrizzék befolyásukat a családi bizniszben.

succession-fooldal.jpg
(A képek forrása: HBO)

Az új évadban nehéz helyzetbe kerül Roy, amikor lázadó fia, Kendall egy zseniális taktikai lépéssel hátba támadja őt. Amint a lenti előzetesben is láthatjátok, véres családi háború tör ki a cég birtoklásáért, aminek során Logannek szövetségeseket is keresnie kell pozíciója megerősítéséhez. Jó hír, hogy több neves színész, köztük Adrien Brody (A zongorista) és Alexander Skarsgård (Hatalmas kis hazugságok) csatlakozik a stábhoz.