A Sony jóvoltából 2019-ben már megtapasztalhattuk, hogy milyen egy profi konyhában séfként dolgozni. Az Overcooked egy jól sikerült és kissé őrült szakács-szimulátorként lett híres: egyszerre kellett küzdeni a főzéssel, az időmenedzsmenttel, és a társakkal, hiszen a Ghost Town Games alkotását barátokkal együtt lehet(ett) igazán élvezni. Most újra kezünkbe vehetjük a fakanalat, begyúthatjuk a sütöt, hiszen a Sony ebben a hónapban az Overcooked! All You Can Eat című játékot adja a PS Plus előfizetőknek harmadik címként!

Az Overcooked! All You Can Eat nem új rész a sorozatban, sokkal inkább egy újracsomagolt és kibővített változata az első és a második epizódnak. Persze a lényeg mit sem változott: sütni, főzni, tálalni kell, őrült karakterekkel, őrült körülmények között, folyamatosan küzdve az idő nyomásával. Igazi kanapés partijáték ez, melyben egymást bíztatva még nagyobb örömet okoz az elért siker.

Mivel ez egy újracsomagolt és kibővített változat, így a játék tartalmaz 3 új szakácsot, 7 új szintet, ezzel együtt pedig több, mint 200 konyhában lehet teljesíteni a feladatokat. Új trófeákat lehet gyűjteni, a játék 60 fps-sel fut, lehetőség van 4K felbontást beállítani, amiért pedig nagy-nagy piros pont jár a fejlesztőknek, hogy gondoltak a diszlexiásokra és a színvakokra is.

Az Overcooked! All You Can Eat minden platformra megjelenik, azonban a PS Plus előfizetők ezúttal a játék PS5 verzióját húzhatják be. Nem csak az új tartalmak miatt érdemes ezt megtenni, de azért is, mert ebben a részben már online konyhákban is lehet küzdeni azért, hogy ne égessük el a fogást, ne gyújtsuk fel a konyhát, a vendégek pedig megkapják a jól megérdemelt harapnivalójukat. Száz szónak is konyha a vége: induljatok főzni, nem bánjátok meg!