Márciusban az olasz IGN-től értesültünk arról, hogy jön a felújított Batman: Arkham Asylum és az adatlapunkon látható Batman: Arkham City Xbox One és PS4 platformra. Az új hírek forrása meg már majdhogynem félhivatalos, hiszen az egy kérdőívről származik, ami állítólag a Warner Bros Games berkeiből szivárgott ki.

A Warner ebben elvileg egy zárt csoport véleményét kérte ki a remaster kiadás borítójáról – lásd lejjebb a képet –, és az olyan lehetséges címekről, mint a Batman: Arkham Anthology, az Absolute Arkham, az Arkham Legacy, a Masterpiece Collection és a Batman: Arkham Remastered.

Ha ez a kérdőív valóban a Warnertől származik – márpedig nagyon úgy tűnik –, akkor esélyes, hogy nem csak a Batman: Arkham Knight-nak, hanem valamikor a jövőben az Arkham Asylumot és az Arkham City-t tartalmazó kiadásnak is örülhetünk majd. Persze kérdés azért bőven van még. Miért nincs a szó egy felújított Arkham Originsről?  Csak az Xbox One és a PS4 a célplatform, vagy kijönnek a remaster változatok PC-re is? Talán nem sokára okosabbak leszünk. Ki tudja, talán az E3-on ezt is leleplezik.

batman-arkham-asylum-city-remastered.jpg