A Team Ninja nemcsak PS3-ra és Xbox 360-ra termel softpornónak kinéző játékokat, de a PS4-et is célba vették már a japán csapat tagjai. Hajasi Joszuke csapatfőnök elárulta a Gematsunak, hogy jelenleg is az új Sony-konzolra dolgoznak, és nemsokára több infója is lesz a rajongók számára. Hajasi egyébként még tavaly említette meg, hogy a Team Ninja szívesen visszatérne a Ninja Gaiden gyökereihez, szóval elképzelhető, hogy egy új Ninja Gaidenről van szó.

A PS4 viszont valószínűleg csak a japán sajtó elfogultsága miatt került kiemelésre, minden bizonnyal Xbox One-ra is érkezik az új játék. Végső soron ez lenne a leglogikusabb forgatókönyv; a modern Ninja Gaiden-játékok eleinte Xbox-exkluzív címekként jelentek meg, és később kaptak kiegészített átiratokat PS3-ra.

Bár végül is lehet, hogy a Team Ninja hagyja a csudába a vérben ázó nindzsákat, és inkább egy új Dead or Alive-ot üt össze, elvégre a PS4 és az Xbox One sokkal jobb cicifizikát jeleníthet meg, mint az előző konzolgeneráció képviselői...