Április utolsó teljes hetében sem kavarodott fel az állóvíz, továbbra is főleg kisebb címekkel gazdagíthatjuk PlayStation-játékgyűjteményünket. Persze azért még így is akadt egy-két izgalmas újdonság. Lássuk hát, miből szemezgethettünk ezen a héten.

Help Will Come Tomorrow

A nagy októberi forradalom idejében néhányan vonatbalesetet szenvednek. Ha még ez nem lenne elég, szenvedésük színhelye nem a trópusok, hanem Szibéria jeges pokla, ami a legszívósabb embert is próbára teszi. A négy, egymástól képességeiben és jellemben is eltérő túlélőnek össze kell tartania, ha túl akarják élni a rájuk leselkedő megannyi veszélyt a Help Will Come Tomorrow-ban.

Stranded Deep

A PC-re öt évvel ezelőtt megjelent Stranded Deep ezen a héten végre PS4-re is megérkezett. A játékban egy repülőgép szerencsétlenség túlélőjeként kell boldogulnunk a Csendes-óceán egyik eldugott szigetén, ahol az éhség, a szomjúság, a tűző nap ugyanakkora veszélyt jelent veszélyt ránk, a kígyók, a cápák és a vadvilág egyéb, éhes teremtései. Gyűjtögetéssel és craftolással persze felfegyverkezhetünk eme veszélyek ellen, akár otthont is építhetünk magunknak (azért Péntekre ne számítsunk), sőt a három boss egyikével is szembeszállhatunk, hogy aztán végül hazajussunk.

MotoGP 20

A MotoGP 19 az elmúlt évek egyik legjobb versenyjátéka lett, a 20-as számot viselő felvonás azonban még feljebb teszi a lécet. Moto 3, Moto 2 és MotoGP szériák, megújult fizika, fejlesztett látvány, sokkal részletesebb testreszabási lehetőségek, finn pálya, dedikált szerverek – ezt kínálja a MotoGP 20, amely a virtuális pilóták kedvenc játéka lehet az elkövetkező egy évben.

Predator: Hunting Grounds

A Predator: Hunting Grounds egy asszimetrikus online lövölde, aminek az alapjait az első, Arnold Schwarzeneggerrel készült Ragadozó című film adja, vagyis egy kis katonai alakulatnak kell szembeszállnia a csillagközi vadásszal. Mindkét fél bőrébe a játékosok bújhatnak – a katonák létszámukkal és fegyverarzenáljukkal győzhetik le a ragadozót, míg a predator képességeiben és technológiájában bízva szállhat harcba az emberekkel.

Deliver Us the Moon

A Deliver Us the Moon egy poszt-apokaliptikus jövőben játszódó kalandjáték, amelyben egy Holdra küldött asztronautával kell megakadályoznunk az emberiség kihalását. A játékban rengeteg feladatunk lesz, az oxigén-ellátó rendszer helyreállításától kezdve az emberiséget fenyegető nagy titok megfejtéséig.

További megjelenések