Azt már eddig is tudtuk, hogy a Rainbow Six: Siege mellé meg fog jelenni egy Season Pass csomag, és most már azt is tudjuk, hogy mit kapunk, azért a 30 dollárért, amit a szezonbérletért elkér a Ubisoft. Röviden: korai hozzáférés az egyébként ingyenes tartalmakhoz, valamint némi játékon belüli valuta és néhány skin.

Rainbow Six: Siege Season Pass tartalom:

  • Korai hozzáférés a nyolc új ügynökhöz, akiket azonnal hozzáadhatsz a csapathoz
  • Öt százalékkal több Renown pontot kapsz, amivel gyorsabban oldhatsz fel dolgokat
  • Exkluzív Season Pass Porter fegyverfestés
  • The Safari Bundle - öt fegyverfestés
  • Napi két extra kihívás, amivel több Renown pontot szerezhetsz - így már naponta öt ilyen kihívás vár
  • 600 R6 Credit, amivel játékon belüli tartalmakat, például fegyverfestéseket vehetsz

A Ubisoft nemrég részletezte, hogy milyen módon kívánja támogatni a játékot a megjelenés után: négy új pálya (PVP és PVE meccseken is játszhatóak), nyolc új ügynök, új kozmetikai elemek valamint új játékmódok, események és kihívások érkeznek. Mindez ingyen, egyedül a magas szintű fegyverfestésekért kell valódi pénzt fizetni, minden mást automatikusan megkapunk, vagy Renown pontokat gyűjtögetve feloldhatunk. Ha többet akarsz megtudni a Ubisoft terveiről, akkor olvasd el a kapcsolódó hírünket.

Az első nagy tartalomcsomag, az Operation Black Ice valamikor januárban fog megjelenni és egy új pályát, két ügynököt (mind a ketten a kanadai terrorelhárítóktól jönnek - Canadian Joint Task Force 2), festéseket és a játék javításait hozza. Az Operation Black Ice hét nappal hamarabb lesz elérhető azok számára, akik megvették a Season Pass csomagot.