Denk, a mindenre elszánt Call of Duty: Modern Warfare 3 rajongó egy igen érdekes ötlettel állt elő: mi lenne, ha manuálisan tenné élvezetesebbé a már kicsit unalmas Sabotage meccseket? A gondolatot tett követte -- így született meg a Money in the Denk játékmód, mely olyan népszerű lett, hogy az Infinity Ward jelenleg is teszteli, ugyanis szándékukban áll hivatalosan is támogatni.

Denk persze addig sem ül a babérjain. Készített egy videót, amit követve csinálhattok magatoknak Money in the Denk meccseket. A játék lényege, hogy a két csapat között megjelenik egy bomba, és a cél, hogy ezt megszerezve és eljuttatva az ellenség bázisára győzelmet arassunk. A bomba minden egyes telepítésekor aktiválódik, ám ha egyszer deaktiváljuk és elvisszük, hogy ismét élessé tegyük, az időzítő onnan folytatja a visszaszámlálást, ahol korábban abbahagyta. A meccs emiatt egyre feszültebbé válik, amit csak tovább tetéz, hogy a játékosok csak bizonyos fegyvereket vihetnek magukkal.

Denk mindent elmagyaráz a lenti videóban. Reméljük, az IW nemsokára hivatalossá teszi a módot, mert roppant élvezetesre sikerült.