• Játékmenet-videón a Resident Evil 3
  • Három visszatérő ellenfelet is kiszúrhatunk

A Resident Evil 3 megjelenéséig még bő egy hónap van hátra és külön jó hír, hogy a játék demót is kap majd, melynek részleteiről egyelőre ugyan nem árult el közelebbit a Capcom, már most tűkön ülve várjuk. De hogy addig is legyen mivel elütni az időt, kaptunk egy 5 perces, kommentárral ellátott játékmenet-videót a Playstation Access jóvoltából, meből elég sokmindent ki lehet hámozni.

resident-evil-3-burning-nemesis.jpg

Kezdésnek itt van mindjárt Nemesis, aki most már sokkal szívesebben ugrándozik, mérete ellenére meglepően gyors, és még csápokat is kapott mellyel simán magához ránthat, hiába húzzuk fel a nyúlcipőt. Aztán itt a csatornákat uraló Hunter Gamma, ami szintén megnőtt egy picit és rondább, mint valaha, illetve a Drain Deimos, amik picit összementek, de még mindig ugyanolyan veszélyesek.

Visszatér a kitérés is, melyet ha tökéletesen időzítünk, akkor kicsit belassul az idő, ezzel könnyítve a célzást és jutalmazva ügyességünket. Búcsút inthetünk a veteránoknak ismerős, lőszergyártáshoz szükséges reloading toolnak is, és marad a Resident Evil 2-ből ismerős szimpla puskapor-kombinálás.